2015. március 23., hétfő

Zsuzsa bábjai

 A jó sorsomtól időt kaptam. Ez nagy ajándék, most végre jut belőle rég nem látott barátokra, élmény-gyűjtésre, szemlélődésre is.


a debreceni nagytemplom tetején

                                                                            
 Most csupa olyan dologot csinálhatok amikre évek óta nem volt időm. Megtehetem, hogy igent mondok minden meghívásra újakra és régiekre :)
 Így kerültem Debrecenbe, drága bábos-barátnőmhöz. Azzal az indokkal csábított, hogy Deszka-fesztivál lesz és Gördeszka... a legnagyobb élmények mégis a nagy beszélgetések voltak. Közös élmények, aztán éjszakákba nyúló közös elemzés :) és olyan jó volt 'egy húron pendülni'!
 Élmény volt Zsuzsa bábjait is újra látni, sokat még nem is láttam így személyesen, csak a neten, pedig játszik is velük rendszeresen,- szerencsés aki láthatja!
Íme az egyik kedvenc csapat:


 japán túristákat megszégyenítő módon kattintottam néhány képet, de Zsuzsa oldalán még több infó, s képek: http://ladafia.blogspot.- Jónás

Épp a nagyböjt ideje alatt voltam Zsuzsáéknál, s érdekes volt Húsvét előtt Jónás menekülésén , mélységén-magasságán egy pillanatra eltűnődni.
 
Ők pedig már egy másik előadás szereplői Zsuzsa műhelyéből:
 
 
 
 Ezer dolgot láttam még nemcsak bábokat.., nem is tudom itt mind leírni.
Mert igen, bábos élményekre számítottam, (ezzel is lettem elcsábítva:) ), de sokkal több és jobb volt ez látogatás, olyan volt, amire nagymama koromban is szívesen emlékezek majd.
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése